Ook u kunt stoppen met roken!


Er zijn genoeg redenen om te stoppen met roken. Toch kunt u alleen succesvol stoppen als u er zelf van overtuigd bent dat u moet stoppen.
Ook al is de druk uit de directe omgeving soms groot. Niemand kan die beslissing voor u nemen
Het grootste deel van alle rokers in Nederland zou liever niet roken en is van plan er vroeger of later mee te stoppen. Ondanks het weten dat roken slecht is voor de gezondheid en een verslavende werking heeft rookt in Nederland nog steeds 30% van de bevolking. Er kunnen een aantal zaken zijn die u weerhouden om te stoppen. Sommige rokers zien op tegen de moeite die het kost te stoppen met roken, of tegen de ontwenningsverschijnselen. Anderen hebben angst voor gewichtstoename en spanningen of twijfelen eraan of ze het wel kunnen.

Waarom is stoppen met roken op eigenkracht zo moeilijk?
In sigaretten, en ook in sigaren en pijptabak, zit nicotine. Nicotine is een van de meest verslavende stoffen die we kennen. Je raakt er erg snel aan verslaafd, je hebt er langzaam maar zeker steeds meer van nodig, je krijgt ontwenningsverschijnselen als je er mee op houdt.
Nicotine is geen gevaarlijke stof, dat wil zeggen, niet in de doses zoals een roker die binnenkrijgt.
Het probleem van roken zit in de teer en de koolmonoxide.
Teer is een verzamelnaam voor kankerverwekkende stoffen.
Koolmonoxide onstaat door de verbranding van de sigaret en veroorzaakt hart-en vaatziekten.
Per jaar sterven er in Nederland zo'n 20.000 mensen aan de gevolgen van roken, en de helft daarvan is ergens tussen de 35 en 65 jaar.


EasyStop behandelmethode ondersteund u bij het stoppen met roken.
Heeft stoppen met roken zin? Ja, altijd.
De voordelen zitten in de conditie, de verminderde kans op ziekte, verbetering van het uiterlijk, de financiën.
Door te stoppen verbetert de conditie 10%. De longinhoud neemt binnen enkele weken sterk toe, en de doorbloeding van het lichaam verbetert aanzienlijk.
De kans op hart- en vaatziekten en herseninfarcten neemt snel af.
Na anderhalf jaar ben je al weer bijna terug op het niveau van een niet roker.
Stoppen heeft nog meer voordelen namelijk; het uiterlijk verbeterd, vooral de huid.
Omdat je aderen meer bloed kunnen doorlaten verdwijnt de grijze gelaatskleur.
Bij vrouwen doet roken ook iets met de hormonen, en stoppen betekent: minder rimpels en later in de overgang. En, bruine aanslag op tanden en vingers verdwijnt binnen enkele weken.
Een pakje per dag betekent al gauw 1450 euro per jaar. Met stoppen bespaar je dat bedrag, maar ook de kosten van ziekte, van onderhoud van je huis (bruine aanslag), reparaties (brandgaatjes), etc.
Wij van EasyStop bieden u een behandelmethode aan die u zal ondersteunen om het deze keer wel vol te houden.
Tijdens de behandeling met Auriculotherapie worden er enkele steriele semi permanente puntjes in uw oor geplaats. Door deze puntjes te plaatsen op meridianen, energiebanen wordt het lichaam sneller aangespoort om de nicotineverslaving de baas te worden en zal het lichaam sneller gezuiverd worden waardoor ontwenningsverschijnselen uitblijven.
Deze puntjes worden afgeplakt en blijven tot maximaal 14 dagen zitten, u kunt er mee douchen, zwemmen, slapen..... Ook krijgt u een puntje gezet om de drang naar zoetstoffen en snoepen te onderdrukken. De puntjes vallen er vanzelf uit na deze periode. De puntjes moeten af en toe gestimuleerd worden met een magneetje, die u meekrijgt van de therapeut ter plaatse.


Mentale verslaving.
De meeste rokers denken dat ze alleen verslaafd zijn aan de nicotine..
Maar ...........beseft u ook dat uw "foute, vuile" vriend ook voor een tweede verslaving gezorgd heeft? Namelijk de mentale drang om een sigaret op te steken.
U bent niet geboren met een sigaret in uw mond. U heeft het uwzelf aangeleerd.
U heeft uw sigaret gekoppeld aan dagelijkse gewoonten bijvoorbeeld 's morgens bij het opstaan, een kop koffie, na het eten, de hond uit laten enz...
Wat nu als u besluit te stoppen met roken??? Wat doen we dan 's morgens bij het opstaan, bij een kop koffie, na het eten, de hond uitlaten en op cafe???? ja daar heb je het al... Roken is een gewoonte geworden en heeft ervoor gezorgd dat uw vorige pogingen om te stoppen met roken zijn mislukt.
Doordat uw eerdere pogingen mislukt zijn is uw zelfvertrouwen een stuk minder geworden indien u besluit het nogmaals te proberen. Met gevolg meer spaning en onzekerheid.
Wij van EasyStop houden hier rekening mee en leren u de techniek van Mindfulness aan en krijgt u een waardevol boekje mee vol ankers en tips om het deze keer wel te doen slagen.


Wat denkt u ervan om binnen twee weken te kunnen zeggen " Ik heb gerookt en ben er zonder problemen vanaf gekomen dankzij de EasyStop behandelmethode?

Easystop geeft 6 maanden garantie op de behandeling stoppen met roken. Mocht u om welke reden binnen 6 maanden terug in uw oude rookpatroon vallen dan bieden wij u gratis een extra behandeling aan!*

 * Indien u in het bezit bent van uw Easystop boekje en inschrijfnummer, deze dus goed bewaren voor de garantie !!!

Stoppen met roken heeft altijd zin, ook als U al jaren rookt. Er treedt al snel een verbetering van je gezondheid op: