NaturalBodyLine Phytotherapie

27-08-2016 14:12

Phytotherapie is een aanvullende vorm voor het bestrijden van negatieve energieën zowel geestelijk en/of lichamelijk. Door een mengeling van plantenextracten waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze een geneeskrachtige werking hebben op mens en dier, kunnen wij u de juiste samenstelling geven voor het bestrijden van zieke plekken in geest en/of lichaam. Wij hebben in samenwerking met een bekend Nederlands laboratorium een eigen "additieve phytolijn" ontwikkeld onder de naam NaturalBodyLine
Deze is samengesteld voor een veilig en gezond gebruik, uit zuivere grondstoffen en onder apothekers- en drogisttoezicht bereid in een laboratorium dat werkt volgens het Duitse "Homeopatische Arzneibuch" en de "Europese GMP" (Good Manufacturing Practice)
Uitgangspunt bij de samenstelling van de middelen is dat het lichaam zichzelf geneest maar daarbij aangespoord mag worden.
NaturalBodyLine producten hebben een gezondheidsbevorderend effect.

Het is aan te raden om de onze producten te verdunnen met bronwater.

De tincturen hebben een alcoholgehalte dat varieert van 15% tot 30%. De houdbaarheid staat vermeld op etiket flesje. Een geopend flesje bij voorkeur koel en donker bewaren, dan is het nog minstens 10 weken houdbaar.
Na verloop van tijd kan een natuurlijke vertroebeling of neerslag ontstaan; Dit heeft geen invloed op de kwaliteit. Wel schudden voor gebruik.
Ons Vademecum is bedoeld als informatiebron
Aansprakelijkheid: NaturalBodyLine, noch haar medewerkers aanvaarden enige aansprakelijkheid voor directe of indirecte gevolgen voortvloeiend uit het gebruik van dit vademecum.

CopyRight2006