Mindfulness training

Depressie wordt volgens de Wereldgezondheidsorganisatie ook wel de 'ziekte'van de 21e eeuw genoemd. Negatieve gedachten hebben een bewezen effect op uw dagelijkse stemming waarbij u de realiteit voortdurend vergelijkt met wat u verwacht, verlangd of misschien gevreesd wordt. Hierdoor blijven de meesten gevangen in een negatieve denkspiraal.

Via een bewezen techniek toe te passen, genaamd Mindfulness", kunnen we deze ouden negatieve patronen doorbreken en omvormen naar een positieve gedachte. Het bewust leren omgaan met het 'verleden' wat ieder van ons met zich meedraagt.

Door Mindfulness toe te passen in het dagelijks leven kunnen we steeds terugkerende 'oude' patronen doorbreken en ons ervan bewust worden dat we zelf een zeer grote kracht bezitten die we positief in het dagelijks leven kunnen gebruiken om om te gaan met de dagelijkse spanningen en onzekerheden.

Ook U bent in staat om te stoppen met roken of uw streefgewicht te bereiken. Ook u kunt van de verslavingen afkomen die heel uw leven beheersen.

Via Mindfulness trainingen leert u om om te gaan met de dagelijkse spanningen die we oplopen, bewust en onbewust.

Door Minfulness toe te passen in het dagelijks leven zal ook uw leven een andere, positieve wending krijgen en kan het verleden worden losgelaten.